Kesäkioski palvelee Naantalissa

Laine Cateringin Kesäkioski palvelee kesäisin Naantalissa, osoitteessa Nunnakatu 4, Siltapuistonaukio, Naantali.

Olemme avoinna päivittäin kello 11 eteenpäin säävarauksella. 

Palvelemme syyskuun loppuun asti, jonka jälkeen kioskimme on kiinni ensi kesään asti. Tervetuloa tutustumaan Kesäkioskimme tarjontaan!

Ota yhteyttä

Herkullisia uuniperunoita ja paljon muuta

Kesäkioskistamme saat muun muassa herkullisia uuniperunoita erilaisilla täytteillä. Tarjolla on myös alkoholittomia ja alkoholipitoisia juomia. Tule nauttimaan maittavasta ruoasta ja juomasta kesäiseen Naantaliin! Meiltä löytyy pientä purtavaa jokaiseen makuun – niin lapsille kuin aikuisillekin. 

 

Meiltä saat aina asiakasystävällistä palvelua hymyn kera. Meille on tärkeää, että asiakkaamme nauttivat sekä suussa sulavasta ruoasta että lämminhenkisestä palvelustamme.  

Kesäkioskimme sijaitsee keskeisellä paikalla Naantalissa, joten kioskillemme on helppo ja nopea tulla, kun pikku nälkä yllättää tai haluat pysähtyä hyvän juoman äärelle.

 

Kesäkioski palvelee syyskuun loppuun asti. Olemme avoinna päivittäin kello 11 eteenpäin säävarauksella. Syyskuun jälkeen kioskimme on kiinni ensi kesään asti.

Catering-palvelut Turussa ja lähiseuduilla

Laine Catering tarjoaa tasokkaat catering-palvelut. Catering-yrityksen on perustanut keittiömestari Pekka Laine vuonna 2019. Laine on erikoistunut skandinaaviseen ruoanlaittoon ja kotiruoan valmistukseen. Kaikki ateriat valmistuvat tuoreita ja korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen. Laineella on vuosikymmenten kokemus ja laaja ravintola-alan asiantuntemus, ja hän on työskennellyt vuosien saatossa eri puolilla Suomea sekä ulkomailla.

 

Kun tilaat Laine Cateringilta catering-palvelut yksityis- tai yritystilaisuuteen, voit olla varma onnistuneesta tarjoilusta. Kauttamme saat myös asiantuntevan tarjoiluhenkilökunnan sekä tarvittaessa myös astiat ja pöytäliinat.

Lue lisää

Ota yhteyttä Laine Cateringiin!

Ota yhteyttä Laine Cateringiin ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme. Saat meidät parhaiten kiinni puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätä viesti, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Meille voit lähettää myös sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

 

Kesäkioskimme palvelee Naantalissa, mutta catering-palvelujamme toteutamme joustavasti Turussa ja lähialueilla.

Yhteystietoihin