Kattavat catering-palvelut Turussa ja lähiseuduilla

Ota yhteyttä

Vuonna 2019 perustettu Laine Catering tarjoaa laadukkaat catering-palvelut kätevästi avaimet käteen -periaatteella Turussa ja lähiseuduilla. Keittiömestari Pekka Laine on erikoistunut skandinaaviseen ruoanlaittoon ja kotiruoan valmistukseen. Hänellä on vuosikymmenten kokemus ravintola-alalta, ja hän on työskennellyt vuosien saatossa sekä Suomessa että ulkomailla.

Laine Catering palvelee joustavasti yritys- ja yksityisasiakkaita sekä yhteisöjä.

 

Lue tältä sivulta lisää catering-palveluista ja ota yhteyttä! Räätälöimme palvelumme aina toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. 

Varaa pitopalvelu pikkujouluihin jo nyt!

Pikkujoulujen valmistelut kannattaa aloittaa ajoissa. Varaamalla pikkujoulujen catering-palvelut meiltä jo nyt, varmistat, että olemme saatavilla juuri toivomanasi ajankohtana.

 

Ota yhteyttä ja kerro meille toiveistasi pikkujoulujesi tarjoilujen suhteen.

Yhteystiedot

Toiveidesi mukaiset juhlatarjoilut

Pitopalvelu valmistaa toiveidesi mukaiset juhlatarjoilut

 

Kun ammattitaidolla palveleva catering-yritys hoitaa juhlatarjoilut, säästät paljon aikaa ja vaivaa ja voit keskittyä itse juhlimiseen. Me pidämme huolen, että juhlatarjoilut hoituvat tyylikkäästi ja sujuvasti. Kuuntelemme mielellämme toiveitasi tarjoilun suhteen ja etenemme niiden mukaan. Valmistamiemme aterioiden perusta on aina tuoreet ja korkealaatuiset raaka-aineet.

 

Saat meiltä persoonallista ja asiakaslähtöistä palvelua

Etsitkö täydellistä tapaa viimeistellä tapahtumasi tai juhlatilaisuutesi? Tarjoamme catering- ja pitopalvelut, jotka täyttävät korkeat odotukset ja tuovat tapahtumaan unohtumattoman makuelämyksen. Oli kyseessä sitten yritystilaisuus, häät, syntymäpäivät tai mikä tahansa juhla, olemme valmiina luomaan makunautintoja, jotka jättävät lähtemättömän vaikutuksen vieraisiisi.

 

Henkilökuntamme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Me huolehdimme ruoanvalmistuksesta, tarjoilusta ja jälkihuollosta, jotta voit keskittyä nauttimaan tapahtumastasi täysin siemauksin. Laadukas palvelu ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme ydin.

 

Catering- ja pitopalvelut - tarjoamme makuelämykset tarpeisiisi räätälöitynä

Valmistamme kasvis-, liha- ja kala-ateriat oikeaoppisesti ja raaka-aineiden makuja kunnioittaen. Tyytyväinen asiakaskuntamme on parhain todiste onnistuneesta työskentelystämme. Ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman herkullisia vaihtoehtoja, jotka on räätälöity vastaamaan tilaisuuden tarpeita. Olipa kyse sitten elegantista ateriasta, rennosta cocktail-tilaisuudesta tai buffet-pöydästä, tuomme pöytään tuoreita makuja ja luovia makuyhdistelmiä.

 

Tarjoamme pitopalvelut Turussa, Raisiossa, Naantalissa ja lähiseuduilla. Voimme järjestää kaikenlaiset tilaisuudet: lounaat, buffetit, A la carte-elämykset, tapahtumacateringin ja tilaisuustarjoilut. Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaisia catering-palveluja tarvitset ja suunnitellaan tapahtumasi räätälöidysti ja laadukkaasti!

Asiakasystävällinen palvelu

Kauttamme löytyy tarvittaessa myös tarjoiluhenkilökunta sekä astiat ja pöytäliinat. Laine Catering panostaa ammattitaitoiseen ja asiakasystävälliseen palveluun. Henkilökunnan ystävällisyys ja palvelualttius ovat tärkeässä roolissa juhlassa kuin juhlassa. Me kunnioitamme juhlan arvokkuutta ja osaamme käyttäytyä sen vaatimalla tavalla. Kun siis tilaat catering-palvelut meiltä, voit olla varma erinomaisesta palvelusta.

 

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Helpot herkkuboxit

Laine Catering valmistaa arkeen ja juhlaan sopivia, valmiita herkullisia kokonaisuuksia, jotka asiakas voi tilata etukäteen ja noutaa Raisiosta. Herkkuboxin sisältö räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan.


Lähetä sähköpostia osoitteeseen  lainecatering@gmail.com herkkuboxien räätälöimiseksi ja tilaamiseksi. Voit myös soittaa suoraan Pekka Laineelle numeroon 041 505 3559.